Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » ‘Sonic the Hedgehog’ bliver til ny serie på Netflix

‘Sonic the Hedgehog’ bliver til ny serie på Netflix

02/02/2021 | Flixfilm

sonic netflix danmarkDet blå, lynhurtige pindsvin Sonic drøner snart frem på skærmene hos Netflix-medlemmerne i den helt nye animeret serie ‘Sonic Prime’.

Den nye serie på 24 afsnit får premiere på Netflix Danmark i 2022.

Det skriver streamingtjenesten i en pressemeddelelse.

‘Sonic Prime’ vil byde på et hæsblæsende eventyr rettet mod børn i 6-11 års alderen, hvor det ikke blot handler om at redde verden, mens også større emner som selvrealisering.

Artiklen fortsætter under annoncen

Serien animeres af SEGA i samarbejde med WildBrain, der tidligere har været involveret i skabelsen af ‘Ben 10’ og den Oscar-vindende animationsfilm ‘Big Hero 6’.

‘Sonic the Hedgehog’ og det elskede videospil kan i år fejre 30-års jubilæum, eftersom det ikoniske blå pindsvin så dagens lys i 1991, da spillet udkom til den sagnomspundne spillekonsol SEGA Genesis.

LÆS OGSÅ   Anmeldelse: 'Resident Evil’ – sæson 1

Figuren er stadig voldsomt populær og der er gennem tiden blevet solgt intet mindre end 1,14 milliarder spil med Sonic!

I begyndelsen af 2020 fik Sonic også en større genkomst, da det animerede action-eventyr ‘Sonic the Hedgehog’ havde premiere i biograferne verden over, hvor Sonic måtte stå ansigt til ansigt med Jim Carrey som Dr. Robotnik. Filmen indspillede mere end $320 millioner globalt.

En fortsættelse til biografsuccesen er allerede blevet offentliggjort, som forventes at få premiere i 2022 – og den nye Netflix-serie ‘Sonic Prime’ lander dermed på et godt tidspunkt.
1 kommentar til ‘Sonic the Hedgehog’ bliver til ny serie på Netflix

  1. Lau - kl. 20:18, 03-02-2021:

    Hej mit navn er lau johansen jeg vil meget gerne være med i filmen også selv vis jeg skal læge stæmmen til en så vil jeg virkelig gerne være med i kan bare skrive vis i vil vide noget andet med venlig hilsen Lau.

Skriv kommentar