Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » ‘Sonic the Hedgehog’ bliver til ny serie på Netflix

‘Sonic the Hedgehog’ bliver til ny serie på Netflix

02/02/2021 | Flixfilm

sonic netflix danmarkDet blå, lynhurtige pindsvin Sonic drøner snart frem på skærmene hos Netflix-medlemmerne i den helt nye animeret serie ‘Sonic Prime’.

Den nye serie på 24 afsnit får premiere på Netflix Danmark i 2022.

Det skriver streamingtjenesten i en pressemeddelelse.

‘Sonic Prime’ vil byde på et hæsblæsende eventyr rettet mod børn i 6-11 års alderen, hvor det ikke blot handler om at redde verden, mens også større emner som selvrealisering.

Artiklen fortsætter under annoncen

Serien animeres af SEGA i samarbejde med WildBrain, der tidligere har været involveret i skabelsen af ‘Ben 10’ og den Oscar-vindende animationsfilm ‘Big Hero 6’.

‘Sonic the Hedgehog’ og det elskede videospil kan i år fejre 30-års jubilæum, eftersom det ikoniske blå pindsvin så dagens lys i 1991, da spillet udkom til den sagnomspundne spillekonsol SEGA Genesis.

LÆS OGSÅ   Netflix downloader automatisk det du ikke vidste, du ville se

Figuren er stadig voldsomt populær og der er gennem tiden blevet solgt intet mindre end 1,14 milliarder spil med Sonic!

I begyndelsen af 2020 fik Sonic også en større genkomst, da det animerede action-eventyr ‘Sonic the Hedgehog’ havde premiere i biograferne verden over, hvor Sonic måtte stå ansigt til ansigt med Jim Carrey som Dr. Robotnik. Filmen indspillede mere end $320 millioner globalt.

En fortsættelse til biografsuccesen er allerede blevet offentliggjort, som forventes at få premiere i 2022 – og den nye Netflix-serie ‘Sonic Prime’ lander dermed på et godt tidspunkt.1 kommentar til ‘Sonic the Hedgehog’ bliver til ny serie på Netflix

  1. Lau - kl. 20:18, 03-02-2021:

    Hej mit navn er lau johansen jeg vil meget gerne være med i filmen også selv vis jeg skal læge stæmmen til en så vil jeg virkelig gerne være med i kan bare skrive vis i vil vide noget andet med venlig hilsen Lau.

    Skriv kommentar