Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sonic the Hedgehog

Sonic the Hedgehog

27/04/2021 | Flixfilm

Se Sonic the Hedgehog på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Action, Adventure, Comedy, Sci-Fi
Instruktør: Jeff Fowler
Skuespillere: Ben Schwartz, James Marsden, Jim Carrey, Tika Sumpter
Spilletid: 99 min
Land: USA, Japan, Canada
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 6.5

Handling: En sherif i en lille by hjælper et ikkejordisk, superhurtigt pindsvin med at flygte fra en gal doktor, som vil udnytte dets særlige kræfter til at herske over verden.

Sonic the Hedgehog havde premiere på Netflix Danmark den 27. april, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Sonic the Hedgehog på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Sonic the Hedgehog ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sonic the Hedgehog stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Sonic the Hedgehog, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Sonic the Hedgehog er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar