Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sonora, The Devil’s Highway

Sonora, The Devil’s Highway

29/11/2019 | Ingen kommentarer

Se Sonora, The Devil’s Highway på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: I 1930'erne bliver en broget flok rejsende tvunget til at tage til Mexicali, hvor de støder på racisme og uforudsete trusler i ørkenen.


Se Sonora, The Devil’s Highway på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Sonora, The Devil’s Highway havde premiere på Netflix Danmark den 29. november, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Sonora, The Devil’s Highway ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Sonora, The Devil’s Highway herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Sonora, The Devil’s Highway er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sonora, The Devil’s Highway stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar