Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sonora, The Devil’s Highway

Sonora, The Devil’s Highway

29/11/2019 | Flixfilm

Sonora, The Devil’s Highway på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: I 1930'erne bliver en broget flok rejsende tvunget til at tage til Mexicali, hvor de støder på racisme og uforudsete trusler i ørkenen.

Sonora, The Devil’s Highway havde premiere på Netflix Danmark den 29. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Sonora, The Devil’s Highway på YouTube.Se Sonora, The Devil’s Highway på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Sonora, The Devil’s Highway ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sonora, The Devil’s Highway stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Sonora, The Devil’s Highway, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Sonora, The Devil’s Highway er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar