Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Sons of Anarchy sæson 7 kommer på Netflix

Sons of Anarchy sæson 7 kommer på Netflix

03/10/2015 | Flixfilm

sons of anachy sæson 7 netflix danmarkNetflix kan nu afsløre, at syvende og sidste sæson af den amerikanske krimiserie Sons of Anarchy (SoA) får premiere på streamingtjenesten d. 1. november. Det meddeler Netflix på deres hjemmeside.

Mærk adrenalinen i den nervepirrende sidste sæson af historien om de fredløse bikere, hvor Jackson “Jax” Teller (Charlie Hunnam) leder motorcykelklubben SAMCRO (Anarchy Motorcycle Club, Redwood Original) ud på et hævntogt hvor tingene for alvor er spidset til. Gaderne flyder med blod, når skiftende alliancer og fatale fejl fører til kaos, og det eneste tilbageværende spørgsmål er, hvem der overlever og hvem der dør i det endelige opgør.

Med tilføjelsen af Sons of Anarchy sæson 7 til streamingtjenesten, vil hele serien og alle sæsoner dermed være tilgængelige på Netflix Danmark fra d. 1. november.

Sons of Anarchy har vundet et utal af priser og næsten 5 millioner mennesker har hver uge siddet klistret til skærmen når nye afsnit blev vist på amerikansk tv. Dette er også årsagen til at seriens skaber Kurt Sutter overvejer, at lave en “prequel” – En ny serie, der beskriver om hændelserne i Jax Tellers liv før han blev et fuldblodigt medlem af klubben SAMCRO. Denne serie skulle hedde The First 9, men Kurt Sutter oplyser, at produktionen er udskudt til 2017.

LÆS OGSÅ   David Attenborough vender tilbage med 'Our Planet 2'

Artiklen fortsætter under annoncen

Sons of Anarchy sæson 7 har premiere på Netflix Danmark d. 1. november.4 kommentarer til Sons of Anarchy sæson 7 kommer på Netflix

 1. Thomas - kl. 21:03, 03-10-2015:

  Jaja….Lad os nu se. Netflix meldte også ud, at supernatural sæson 9 ville komme d.12 september, men foreløbig er der ikke sket noget. Jeg tager deres udmelding med SOA sæson 7 med forsigtig optimisme. Men ros til jer fra FLIXFILM for jeres tålmodighed overfor netflix.

 2. Flixfilm - kl. 16:54, 04-10-2015:

  Hej Thomas,

  Vi forstår din bekymring, men denne gang har Netflix også angivet det på deres egen hjemmeside under Sons of Anarchy, så det skulle meget gerne være helt sikkert denne gang.

 3. Brian - kl. 10:26, 04-10-2015:

  Jeg glæder mig helt vildt, lige meget hvis den kommer i morgen eller på den 21. december. Jeg håber på at Supernatural og Arrow snart vender tilbage, samt The Flash. 4. kristian - kl. 20:28, 04-10-2015:

  er på den norske og svenske samt den
  finske Netflix pt.

Skriv kommentar