Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sons of ‘Ndrangheta

Sons of ‘Ndrangheta

19/05/2021 | Flixfilm

Sons of ‘Ndrangheta på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Action, Comedy, Crime
Instruktion: Tarek Alarian
Skuespillere: Ahmed Ezz, Amr Youssef, Ahmad El-Fishawi
Spilletid: 103 min
Land: Egypt
Sprog: Arabic, English
IMDb-karakter: 7.2

Handling: En dommer, som er fast besluttet på at fange medlemmerne af 'Ndrangheta, møder mafiafamiliens unge arving, som drømmer om et liv uden kriminalitet.

Sons of ‘Ndrangheta havde premiere på Netflix Danmark den 19. maj, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Sons of ‘Ndrangheta på YouTube.Se Sons of ‘Ndrangheta på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Sons of ‘Ndrangheta ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sons of ‘Ndrangheta stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Sons of ‘Ndrangheta, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Sons of ‘Ndrangheta er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar