Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Sons of the Caliphate

Sons of the Caliphate

24/01/2020 | Flixfilm

Sons of the Caliphate på Netflix

Produktionsår: 2016–
Genre: Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Rahama Sadau, Mofe Duncan, Yakubu Mohammed
Spilletid: N/A
Land: Nigeria
Sprog: Hausa, English
IMDb-karakter: 8.0

Handling: Tre velhavende mænd kæmper om magten i et miljø af korrupt politik, lidenskabelige ønsker og familiære forpligtelser.Se Sons of the Caliphate på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Sons of the Caliphate (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 24. januar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Sons of the Caliphate på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Sons of the Caliphate (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sons of the Caliphate (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Sons of the Caliphate, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Sons of the Caliphate er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar