Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Sony sælger animationsfilmen ‘The Mitchells vs. The Machines’ til Netflix

Sony sælger animationsfilmen ‘The Mitchells vs. The Machines’ til Netflix

25/01/2021 | Flixfilm

The Mitchells vs. The Machines netflixFilmselskabet Sony har solgt de verdensomspændende rettigheder til animationsfilmen ‘The Mitchells vs. The Machines’, som er skabt af Phil Lord og Christopher Miller (‘The Lego Movie’, ‘Cloudy with a Chance of Meatballs’).

Det skriver det amerikanske medie Deadline.

Film, der tidligere var kendt under navnet ‘Connected’, skulle have haft premiere i slutningen af 2020, men eftersom den globale pandemi fortsat har tvunget et stort antal biografer til at holde lukket blev premieren udskudt på ubestemt tid.

Nu har produktionsselskabet bag imidlertid ikke kunne vente mere og har derfor solgt animationsfilmen til streamingtjenesten Netflix for mere end $110 millioner.

Artiklen fortsætter under annoncen

‘The Mitchells vs. The Machines’ følger en familie, der har det svært med ny teknolog og da datteren kommer ind på en eftertragtet filmskole planlægger familien at tage på roadtrip ud til skolen, men under deres rejse støder de på en teknologi, som truer hele menneskeheden.

LÆS OGSÅ:   Robert De Niro får egen Netflix-serie; 'Zero Day'

De originale stemmer leveres blandt andet af Danny McBride, Maya Rudolph, Mike Rianda, Eric Andre, Olivia Colman, Blake Griffin og Doug The Pug, men den vil også kunne streames på dansk.

Hvilken danske skuespillere, der tilknyttes filmen er endnu ikke blevet offentliggjort.

Det er endnu ikke blevet annonceret hvornår ‘The Mitchells vs. The Machines’ har premiere på Netflix Danmark.Skriv kommentar