Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Søpapegøjernes ø: Nedtælling til nytår

Søpapegøjernes ø: Nedtælling til nytår

29/12/2016 | Flixfilm

Se Søpapegøjernes ø: Nedtælling til nytår på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Da 2017 nærmer sig, husker Oona, Baba og deres familie tilbage på alle de fantastiske, sjove eventyr, de havde i det forløbne år.


Se Søpapegøjernes ø: Nedtælling til nytår på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSøpapegøjernes ø: Nedtælling til nytår havde premiere på Netflix Danmark den 29. december, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Søpapegøjernes ø: Nedtælling til nytår ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Søpapegøjernes ø: Nedtælling til nytår herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Søpapegøjernes ø: Nedtælling til nytår er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Søpapegøjernes ø: Nedtælling til nytår stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar