Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Søpapegøjernes ø: Nedtælling til nytår

Søpapegøjernes ø: Nedtælling til nytår

29/12/2016 | Ingen kommentarer

Se Søpapegøjernes ø: Nedtælling til nytår på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Da 2017 nærmer sig, husker Oona, Baba og deres familie tilbage på alle de fantastiske, sjove eventyr, de havde i det forløbne år.


Se Søpapegøjernes ø: Nedtælling til nytår på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Søpapegøjernes ø: Nedtælling til nytår havde premiere på Netflix Danmark den 29. december, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Søpapegøjernes ø: Nedtælling til nytår ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Søpapegøjernes ø: Nedtælling til nytår herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Søpapegøjernes ø: Nedtælling til nytår er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Søpapegøjernes ø: Nedtælling til nytår stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar