Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Søpapegøjernes ø: Nedtælling til nytår

29/12/2016 | Ingen kommentarer

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDB-bedømmelse:

Resumé: Da 2017 nærmer sig, husker Oona, Baba og deres familie tilbage på alle de fantastiske, sjove eventyr, de havde i det forløbne år.


Se Søpapegøjernes ø: Nedtælling til nytår på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Søpapegøjernes ø: Nedtælling til nytår havde premiere på Netflix Danmark den 29. december, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Søpapegøjernes ø: Nedtælling til nytår ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Søpapegøjernes ø: Nedtælling til nytår herunder:Fra premieredatoen (29. december, 2016) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Søpapegøjernes ø: Nedtælling til nytår er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Søpapegøjernes ø: Nedtælling til nytår stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar