Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sophia Grace and Rosie’s: Royal Adventure

Sophia Grace and Rosie’s: Royal Adventure

11/11/2014 | Ingen kommentarer

Se Sophia Grace and Rosie’s: Royal Adventure på Netflix

Indspilningsår: 2011–
Genre: Reality-TV
Instruktør: N/A
Skuespillere: Sophia Grace Brownlee, Rosie McClelland
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.8

Resumé: Gør dig klar til endnu en britisk invasion! De to talentfulde piger Sophia Grace og Rosie sendes til Switzelvania for at dække kroningen af en ny dronning.


Se Sophia Grace and Rosie’s: Royal Adventure på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Sophia Grace and Rosie’s: Royal Adventure havde premiere på Netflix Danmark den 11. november, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Sophia Grace and Rosie’s: Royal Adventure ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Sophia Grace and Rosie’s: Royal Adventure herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Sophia Grace and Rosie’s: Royal Adventure er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sophia Grace and Rosie’s: Royal Adventure stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar