Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sophia Grace and Rosie’s: Royal Adventure

Sophia Grace and Rosie’s: Royal Adventure

11/11/2014 | Flixfilm

Se Sophia Grace and Rosie’s: Royal Adventure på Netflix

Indspilningsår: 2011–
Genre: Reality-TV
Instruktør: N/A
Skuespillere: Sophia Grace Brownlee, Rosie McClelland
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.8

Beskrivelse: Gør dig klar til endnu en britisk invasion! De to talentfulde piger Sophia Grace og Rosie sendes til Switzelvania for at dække kroningen af en ny dronning.


Se Sophia Grace and Rosie’s: Royal Adventure på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSophia Grace and Rosie’s: Royal Adventure havde premiere på Netflix Danmark den 11. november, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Sophia Grace and Rosie’s: Royal Adventure ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Sophia Grace and Rosie’s: Royal Adventure herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Sophia Grace and Rosie’s: Royal Adventure er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sophia Grace and Rosie’s: Royal Adventure stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar