Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sophia Grace and Rosie’s: Royal Adventure

Sophia Grace and Rosie’s: Royal Adventure

11/11/2014 | Flixfilm

Sophia Grace and Rosie’s: Royal Adventure på Netflix

Produktionsår: 2011–
Genre: Reality-TV
Instruktion: N/A
Skuespillere: Sophia Grace, Rosie McClelland
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.8

Handling: Gør dig klar til endnu en britisk invasion! De to talentfulde piger Sophia Grace og Rosie sendes til Switzelvania for at dække kroningen af en ny dronning.

Sophia Grace and Rosie’s: Royal Adventure havde premiere på Netflix Danmark den 11. november, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Sophia Grace and Rosie’s: Royal Adventure på YouTube.Se Sophia Grace and Rosie’s: Royal Adventure på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Sophia Grace and Rosie’s: Royal Adventure ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sophia Grace and Rosie’s: Royal Adventure stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Sophia Grace and Rosie’s: Royal Adventure, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Sophia Grace and Rosie’s: Royal Adventure er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar