Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Sophia Grace and Rosie’s: Royal Adventure

11/11/2014 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 2011–
Genre: Reality-TV
Instruktør: N/A
Skuespillere: Sophia Grace Brownlee, Rosie McClelland
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDB-bedømmelse: 7.8

Resumé: Gør dig klar til endnu en britisk invasion! De to talentfulde piger Sophia Grace og Rosie sendes til Switzelvania for at dække kroningen af en ny dronning.


Se Sophia Grace and Rosie’s: Royal Adventure på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Sophia Grace and Rosie’s: Royal Adventure havde premiere på Netflix Danmark den 11. november, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Sophia Grace and Rosie’s: Royal Adventure ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Sophia Grace and Rosie’s: Royal Adventure herunder:Fra premieredatoen (11. november, 2014) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Sophia Grace and Rosie’s: Royal Adventure er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Sophia Grace and Rosie’s: Royal Adventure stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar