Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sophie Seeks 7

Sophie Seeks 7

02/06/2021 | Flixfilm

Se Sophie Seeks 7 på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Efter at have slået op med sin utro kæreste etablerer en 30-årig kvinde kontakt med seks af sine ekskærester og forsøger samtidig at finde sit livs kærlighed.

Sophie Seeks 7 havde premiere på Netflix Danmark den 2. juni, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Sophie Seeks 7 på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Sophie Seeks 7 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sophie Seeks 7 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Sophie Seeks 7, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Sophie Seeks 7 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar