Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sophie’s Choice

Sophie’s Choice

10/04/2020 | Flixfilm

Se Sophie’s Choice på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Stingo bor på pensionat i Brooklyn sammen med den polske emigrant Sophie og hendes livlige elsker i et forhold er præget af voldelig opførsel.Se Sophie’s Choice på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Sophie’s Choice (Sophies valg) havde premiere på Netflix Danmark den 10. april, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Sophie’s Choice (Sophies valg) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Sophie’s Choice:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Sophie’s Choice (Sophies valg) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sophie’s Choice stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar