Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sorg og Glæde

Sorg og Glæde

13/11/2016 | Flixfilm

Se Sorg og Glæde på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Da en kvinde i en psykose dræber sin nyfødte datter, beder hendes mand alligevel retten om medfølelse og føler selv skyld i situationen.


Se Sorg og Glæde på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSorg og Glæde havde premiere på Netflix Danmark den 13. november, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Sorg og Glæde ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Sorg og Glæde herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Sorg og Glæde er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sorg og Glæde stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar