Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sorority Row

Sorority Row

20/12/2013 | Flixfilm

Se Sorority Row på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Horror, Mystery
Instruktør: Stewart Hendler
Skuespillere: Teri Andrez, Adam Barrie, Megan Wolfley, Robert Belushi
Spilletid: 101 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.1

Beskrivelse: Efter en hændelig død af en af fællesskabets medlemmer, vælger gruppe at holder forbrydelsen hemmelig. Men en maskeret morder begynder at stalke pigerne.


Se Sorority Row på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSorority Row havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Sorority Row ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Sorority Row herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Sorority Row er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sorority Row stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar