Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sorry to Bother You

Sorry to Bother You

01/08/2019 | Flixfilm

Se Sorry to Bother You på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Comedy, Fantasy, Sci-Fi
Instruktør: Boots Riley
Skuespillere: LaKeith Stanfield, Tessa Thompson, Jermaine Fowler, Omari Hardwick
Spilletid: 112 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Beskrivelse: En telefonsælger stiger hurtigt i graderne efter at have taget imod råd fra en kollega – indtil hans succes fører ham ud i både arbejdsmæssigt og moralsk kaos.


Se Sorry to Bother You på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Sorry to Bother You havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Sorry to Bother You ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Sorry to Bother You:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Sorry to Bother You er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sorry to Bother You stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar