Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sorry To Disturb

Sorry To Disturb

15/05/2020 | Flixfilm

Se Sorry To Disturb på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: En ung luftfartsingeniør føler sig ensom efter at have mistet sin far og tager livtag med et komplekst projekt: kærligheden.


Se Sorry To Disturb på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Sorry To Disturb havde premiere på Netflix Danmark den 15. maj, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Sorry To Disturb ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Sorry To Disturb:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Sorry To Disturb er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sorry To Disturb stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar