Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sorry To Disturb

Sorry To Disturb

15/05/2020 | Flixfilm

Sorry To Disturb på Netflix

Produktionsår: 2008
Genre: Comedy, Drama, Mystery
Instruktion: Khalid Marie
Skuespillere: Fares Bakr, Ahmed Helmy, Menna Shalabi
Spilletid: 116 min
Land: Egypt
Sprog: Arabic
IMDb-karakter: 8.0

Handling: En ung luftfartsingeniør føler sig ensom efter at have mistet sin far og tager livtag med et komplekst projekt: kærligheden.

Sorry To Disturb havde premiere på Netflix Danmark den 15. maj, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Sorry To Disturb på YouTube.Se Sorry To Disturb på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Sorry To Disturb ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sorry To Disturb stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Sorry To Disturb, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Sorry To Disturb er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar