Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sort Hvid Dreng

Sort Hvid Dreng

18/02/2014 | Flixfilm

Se Sort Hvid Dreng på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Shida fra Tanzania er fjernet fra sit hjem og sat på kostskole for at beskytte ham mod dem, der vil myrde ham, fordi han er albino.


Se Sort Hvid Dreng på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSort Hvid Dreng havde premiere på Netflix Danmark den 18. februar, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Sort Hvid Dreng ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Sort Hvid Dreng herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Sort Hvid Dreng er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sort Hvid Dreng stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar