Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sortilèges

Sortilèges

13/02/2022 | Flixfilm

Sortilèges på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Hans job er at forhindre rejsende i at fare vild under snestorme i bjergene, men denne klokker misbruger sin magt og terroriserer en overtroisk landsby.Se Sortilèges på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Sortilèges havde premiere på Netflix Danmark den 13. februar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Sortilèges på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Sortilèges ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sortilèges stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Sortilèges, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Sortilèges er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar