Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Soul Exodus

Soul Exodus

01/12/2019 | Flixfilm

Se Soul Exodus på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Documentary
Instruktør: Csaba Bereczki
Skuespillere: Michael Alpert, Daniel Kahn, Psoy Korolenko, Jake Shulman-Ment
Spilletid: 95 min
Land: Hungary
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Beskrivelse: Fem klezmermusikere, der søger efter deres identitet, følger deres fantasi og deres etniske rødder til Østeuropa.Se Soul Exodus på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Soul Exodus havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Soul Exodus ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Soul Exodus:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Soul Exodus er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Soul Exodus stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar