Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Soul Exodus

Soul Exodus

01/12/2019 | Flixfilm

Soul Exodus på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Documentary
Instruktion: Csaba Bereczki
Skuespillere: Michael Alpert, Daniel Kahn, Psoy Korolenko
Spilletid: 95 min
Land: Hungary
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Handling: Fem klezmermusikere, der søger efter deres identitet, følger deres fantasi og deres etniske rødder til Østeuropa.

Soul Exodus havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Soul Exodus på YouTube.Se Soul Exodus på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Soul Exodus ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Soul Exodus stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Soul Exodus, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Soul Exodus er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar