Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Soul II Soul

Soul II Soul

26/07/2022 | Flixfilm

Soul II Soul på Netflix

Produktionsår: 1989
Genre: Short, Music
Instruktion: Andy Delaney, Big T.V., Monty Whitebloom
Skuespillere: Claudia Fontaine, Soul II Soul, Caron Wheeler
Spilletid: 4 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Handling: Londons Metropolis Studios danner scene for det britiske R&B-kollektiv Soul II Souls opførelse af nogle af deres hits, inklusive Back to Life.

Soul II Soul havde premiere på Netflix Danmark den 26. juli, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Soul II Soul på YouTube.Se Soul II Soul på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Soul II Soul ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Soul II Soul stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Soul II Soul, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Soul II Soul er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar