Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Soul

23/10/2022 | Flixfilm

Soul på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Documentary
Instruktion: José Antonio Blanco, Angel Parra
Skuespillere: N/A
Spilletid: 74 min
Land: Spain
Sprog: Spanish, Japanese, English, French
IMDb-karakter: 7.0

Handling: Denne film tager os med i køkkenerne hos de legendariske kokke Eneko Atxa og Jiro Ono og udforsker de dybe traditioner i det baskiske og japanske køkken.Se Soul på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Soul havde premiere på Netflix Danmark den 23. oktober, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Soul på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Soul ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Soul stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Soul, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Soul er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar