Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sound of Heimat

Sound of Heimat

25/04/2022 | Flixfilm

Sound of Heimat på Netflix

Produktionsår: 2012
Genre: Documentary
Instruktion: Arne Birkenstock, Jan Tengeler
Skuespillere: Hayden Chisholm
Spilletid: 93 min
Land: Germany
Sprog: German
IMDb-karakter: 7.3

Handling: Denne dokumentar følger den newzealandske jazzmusiker Hayden Chisholm, mens han rejser rundt i Tyskland for at opleve forskellig slags lokal folkemusik og lokale skikke.

Sound of Heimat havde premiere på Netflix Danmark den 25. april, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Sound of Heimat på YouTube.Se Sound of Heimat på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Sound of Heimat ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sound of Heimat stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Sound of Heimat, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Sound of Heimat er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar