Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sound of Noise

Sound of Noise

20/12/2014 | Flixfilm

Sound of Noise på Netflix

Produktionsår: 2010
Genre: Comedy, Crime, Music
Instruktion: Ola Simonsson, Johannes Stjärne Nilsson
Skuespillere: Bengt Braskered, Sanna Persson, Magnus Börjeson
Spilletid: 102 min
Land: Sweden, France, Denmark
Sprog: Swedish, English
IMDb-karakter: 7.2

Handling: I denne absurde komedie kan kun en tonedøv politimand stoppe seks oprørske janitsharer, der bruger omgivelserne som instrumenter og skaber et lydkaos.Se Sound of Noise på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Sound of Noise havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Sound of Noise på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Sound of Noise ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sound of Noise stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Sound of Noise, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Sound of Noise er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar