Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sound of Noise

Sound of Noise

20/12/2014 | Flixfilm

Se Sound of Noise på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Comedy, Crime, Music, Romance, Thriller
Instruktør: Ola Simonsson, Johannes Stjärne Nilsson
Skuespillere: Bengt Braskered, Sanna Persson, Magnus Börjeson, Marcus Boij
Spilletid: 102 min
Land: Sweden, France
Sprog: Swedish, English
IMDb-karakter: 7.2

Beskrivelse: I denne absurde komedie kan kun en tonedøv politimand stoppe seks oprørske janitsharer, der bruger omgivelserne som instrumenter og skaber et lydkaos.


Se Sound of Noise på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSound of Noise havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Sound of Noise ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Sound of Noise herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Sound of Noise er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sound of Noise stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar