Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Sounding the Alarm: Battling the Autism Epidemic

15/07/2014 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 2014
Genre: Documentary
Instruktør: John Block
Skuespillere: Stephen Kanne, James Lankford, Kent Martling, Christopher McDougle
Spilletid: 58 min
Land: N/A
Sprog: N/A
IMDB-bedømmelse: 6.4

Resumé: En gruppe familier, der lever med autisme, kæmper for at finde pleje, de har råd til, mens deres sønner og døtre bevæger sig fra barndommen og videre til voksenlivet.


Se Sounding the Alarm: Battling the Autism Epidemic på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Sounding the Alarm: Battling the Autism Epidemic havde premiere på Netflix Danmark den 15. juli, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Sounding the Alarm: Battling the Autism Epidemic ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Sounding the Alarm: Battling the Autism Epidemic herunder:Fra premieredatoen (15. juli, 2014) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Sounding the Alarm: Battling the Autism Epidemic er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Sounding the Alarm: Battling the Autism Epidemic stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar