Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sounding the Alarm: Battling the Autism Epidemic

Sounding the Alarm: Battling the Autism Epidemic

15/07/2014 | Ingen kommentarer

Se Sounding the Alarm: Battling the Autism Epidemic på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Documentary
Instruktør: John Block
Skuespillere: Stephen Kanne, James Lankford, Kent Martling, Christopher McDougle
Spilletid: 58 min
Land: N/A
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 6.3

Resumé: En gruppe familier, der lever med autisme, kæmper for at finde pleje, de har råd til, mens deres sønner og døtre bevæger sig fra barndommen og videre til voksenlivet.


Se Sounding the Alarm: Battling the Autism Epidemic på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Sounding the Alarm: Battling the Autism Epidemic havde premiere på Netflix Danmark den 15. juli, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Sounding the Alarm: Battling the Autism Epidemic ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Sounding the Alarm: Battling the Autism Epidemic herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Sounding the Alarm: Battling the Autism Epidemic er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sounding the Alarm: Battling the Autism Epidemic stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar