Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sounding the Alarm: Battling the Autism Epidemic

Sounding the Alarm: Battling the Autism Epidemic

15/07/2014 | Flixfilm

Se Sounding the Alarm: Battling the Autism Epidemic på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Documentary
Instruktør: John Block
Skuespillere: Stephen Kanne, James Lankford, Kent Martling, Christopher McDougle
Spilletid: 58 min
Land: N/A
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 6.2

Handling: En gruppe familier, der lever med autisme, kæmper for at finde pleje, de har råd til, mens deres sønner og døtre bevæger sig fra barndommen og videre til voksenlivet.

Sounding the Alarm: Battling the Autism Epidemic havde premiere på Netflix Danmark den 15. juli, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Sounding the Alarm: Battling the Autism Epidemic på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Sounding the Alarm: Battling the Autism Epidemic ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sounding the Alarm: Battling the Autism Epidemic stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Sounding the Alarm: Battling the Autism Epidemic, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Sounding the Alarm: Battling the Autism Epidemic er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar