Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sounds Like Love

Sounds Like Love

29/09/2021 | Flixfilm

Se Sounds Like Love på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Short, Family
Instruktion: N/A
Skuespillere: N/A
Spilletid: 25 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: Netop som Macas karriere når et vendepunkt, dukker den gådefulde eks, som knuste hendes hjerte, op igen i Madrid. Hun søger støtte hos sine venner.

Sounds Like Love havde premiere på Netflix Danmark den 29. september, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Sounds Like Love på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Sounds Like Love ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sounds Like Love stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Sounds Like Love, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Sounds Like Love er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar