Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sounds Like Love

Sounds Like Love

29/09/2021 | Flixfilm

Sounds Like Love på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Comedy, Music, Romance
Instruktion: Juana Macías
Skuespillere: María Valverde, Álex González, Elisabet Casanovas
Spilletid: 110 min
Land: Spain
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 5.4

Handling: Netop som Macas karriere når et vendepunkt, dukker den gådefulde eks, som knuste hendes hjerte, op igen i Madrid. Hun søger støtte hos sine venner.

Sounds Like Love havde premiere på Netflix Danmark den 29. september, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Sounds Like Love på YouTube.Se Sounds Like Love på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Sounds Like Love ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sounds Like Love stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Sounds Like Love, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Sounds Like Love er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar