Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sour Grapes

Sour Grapes

01/02/2017 | Flixfilm

Se Sour Grapes på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Documentary
Instruktør: Reuben Atlas, Jerry Rothwell
Skuespillere: Laurent Ponsot, Jay McInerney, Jefery Levy
Spilletid: 85 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Handling: En svimlende krønike af overflod og bedrag dissekerer en fascinerende sag om bedrageri med fine vine og en forbryder, der har snydt investorer for millioner.

Sour Grapes havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Sour Grapes på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Sour Grapes ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sour Grapes stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Sour Grapes, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Sour Grapes er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar