Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Source Code

Source Code

01/12/2013 | Flixfilm

Se Source Code på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Action, Drama, Mystery, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Duncan Jones
Skuespillere: Jake Gyllenhaal, Michelle Monaghan, Vera Farmiga, Jeffrey Wright
Spilletid: 93 min
Land: USA, Canada, France
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.5

Beskrivelse: Regeringen rekrutterer en soldat til en efterforskning, der sætter ham ind i en anden mands sind og krop, for at finde frem til de skyldige bag et terrorbombeattentat.


Se Source Code på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSource Code havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Source Code ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Source Code herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Source Code er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Source Code stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar