Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Source Code

Source Code

01/12/2013 | Ingen kommentarer

Se Source Code på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Action, Drama, Mystery, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Duncan Jones
Skuespillere: Jake Gyllenhaal, Michelle Monaghan, Vera Farmiga, Jeffrey Wright
Spilletid: 93 min
Land: USA, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.5

Resumé: Regeringen rekrutterer en soldat til en efterforskning, der sætter ham ind i en anden mands sind og krop, for at finde frem til de skyldige bag et terrorbombeattentat.


Se Source Code på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Source Code havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Source Code ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Source Code herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Source Code er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Source Code stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar