Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » South Park: Bigger, Longer and Uncut

South Park: Bigger, Longer and Uncut

01/01/2020 | Flixfilm

South Park: Bigger, Longer and Uncut på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: De storbandende unger fra "South Park" erobrer den store skærm med en historie om fordærvelse af den amerikanske ungdom gennem deres canadiske naboer.

South Park: Bigger, Longer and Uncut havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til South Park: Bigger, Longer and Uncut på YouTube.Se South Park: Bigger, Longer and Uncut på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om South Park: Bigger, Longer and Uncut ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at South Park: Bigger, Longer and Uncut stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame South Park: Bigger, Longer and Uncut, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til South Park: Bigger, Longer and Uncut er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar