Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Southern Survival

Southern Survival

03/07/2020 | Flixfilm

Se Southern Survival på Netflix

Indspilningsår: 2020–
Genre: Reality-TV
Instruktør: N/A
Skuespillere: N/A
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Beskrivelse: BattlBox-holdet tester produkter, der er udviklet med det formål at hjælpe folk med at overleve farlige situationer såsom eksplosioner, naturkatastrofer og ubudne gæster.


Se Southern Survival på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Southern Survival (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 3. juli, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Southern Survival (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Southern Survival:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Southern Survival er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Southern Survival (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar