Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Southern Tales

Southern Tales

26/07/2022 | Flixfilm

Southern Tales på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: De to anerkendte skiløbere Thibaud Duchosal og Lucas Swieykowski forsøger at bestige tre af Patagoniens højeste vulkaner på én uge.

Southern Tales havde premiere på Netflix Danmark den 26. juli, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Southern Tales på YouTube.Se Southern Tales på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Southern Tales ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Southern Tales stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Southern Tales, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Southern Tales er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar