Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Southpaw

17/04/2017 | Flixfilm

Se Southpaw på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Drama, Sport
Instruktør: Antoine Fuqua
Skuespillere: Jake Gyllenhaal, Rachel McAdams, Forest Whitaker, Oona Laurence
Spilletid: 124 min
Land: Hong Kong, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Beskrivelse: Da tragedien rammer, bliver den tidligere boksestjerne Billy "The Great" Hope tvunget til at starte forfra. Men har han stadig, hvad det kræver for at blive mester?


Se Southpaw på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSouthpaw havde premiere på Netflix Danmark den 17. april, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Southpaw ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Southpaw herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Southpaw er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Southpaw stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar