Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Southside with You

Southside with You

01/12/2017 | Flixfilm

Se Southside with You på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Biography, Drama, History, Romance
Instruktør: Richard Tanne
Skuespillere: Tika Sumpter, Parker Sawyers, Vanessa Bell Calloway, Phillip Edward Van Lear
Spilletid: 84 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Beskrivelse: Se den fremtidige præsident Barack Obama og en ung advokat ved navn Michelle tage på deres første date i Chicago i sommeren 1989.


Se Southside with You på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSouthside with You havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Southside with You ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Southside with You herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Southside with You er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Southside with You stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar