Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sover Dolly på ryggen

Sover Dolly på ryggen

05/12/2015 | Ingen kommentarer

Se Sover Dolly på ryggen på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Den 34-årige karrierekvinde Vanessa bliver taget på sengen af kærligheden og finder ud af, at hendes liv stadig er styret af hendes familie og deres krav på hendes tid.


Se Sover Dolly på ryggen på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Sover Dolly på ryggen havde premiere på Netflix Danmark den 5. december, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Sover Dolly på ryggen ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Sover Dolly på ryggen herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Sover Dolly på ryggen er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sover Dolly på ryggen stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar