Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sover Dolly på ryggen

Sover Dolly på ryggen

05/12/2015 | Flixfilm

Sover Dolly på ryggen på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Den 34-årige karrierekvinde Vanessa bliver taget på sengen af kærligheden og finder ud af, at hendes liv stadig er styret af hendes familie og deres krav på hendes tid.

Sover Dolly på ryggen havde premiere på Netflix Danmark den 5. december, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Sover Dolly på ryggen på YouTube.Se Sover Dolly på ryggen på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Sover Dolly på ryggen ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sover Dolly på ryggen stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Sover Dolly på ryggen, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Sover Dolly på ryggen er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar