Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sover Dolly på ryggen

Sover Dolly på ryggen

05/12/2015 | Flixfilm

Se Sover Dolly på ryggen på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Den 34-årige karrierekvinde Vanessa bliver taget på sengen af kærligheden og finder ud af, at hendes liv stadig er styret af hendes familie og deres krav på hendes tid.


Se Sover Dolly på ryggen på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSover Dolly på ryggen havde premiere på Netflix Danmark den 5. december, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Sover Dolly på ryggen ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Sover Dolly på ryggen herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Sover Dolly på ryggen er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sover Dolly på ryggen stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar