Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Soylent Green

Soylent Green

01/05/2017 | Ingen kommentarer

Se Soylent Green på Netflix

Indspilningsår: 1973
Genre: Crime, Mystery, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Richard Fleischer
Skuespillere: Charlton Heston, Leigh Taylor-Young, Chuck Connors, Joseph Cotten
Spilletid: 97 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 7.1

Resumé: Charlton Heston spiller hovedrollen som en detektiv, der efterforsker mordet på en erhvervsmand, hvis firma fremstiller et kunstigt fødemiddel kaldet Soylent Green.


Se Soylent Green på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Soylent Green havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Soylent Green ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Soylent Green herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Soylent Green er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Soylent Green stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar