Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Soylent Green

Soylent Green

01/05/2017 | Flixfilm

Se Soylent Green på Netflix

Indspilningsår: 1973
Genre: Crime, Mystery, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Richard Fleischer
Skuespillere: Charlton Heston, Leigh Taylor-Young, Chuck Connors, Joseph Cotten
Spilletid: 97 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 7.1

Beskrivelse: Charlton Heston spiller hovedrollen som en detektiv, der efterforsker mordet på en erhvervsmand, hvis firma fremstiller et kunstigt fødemiddel kaldet Soylent Green.


Se Soylent Green på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSoylent Green havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Soylent Green ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Soylent Green herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Soylent Green er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Soylent Green stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar