Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Space Dogs 2

Space Dogs 2

01/10/2016 | Flixfilm

Se Space Dogs 2 på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Den russiske hund Pushok rejser med en måneraket for at finde sin forsvundne far. Da han ankommer, får han hjælp af nogle højst usandsynlige venner.


Se Space Dogs 2 på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Space Dogs 2 havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Space Dogs 2 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Space Dogs 2:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Space Dogs 2 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Space Dogs 2 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.1 kommentar til Space Dogs 2

  1. Heinrich - kl. 09:11, 01-10-2016:

    Kunne være godt, hvis der så stod om det var med dansk tale ved de titler, der var mest henvendt til børn.

    Skriv kommentar