Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Space Dogs

Space Dogs

01/10/2016 | Flixfilm

Se Space Dogs på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Animation, Adventure, Comedy, Family
Instruktør: Inna Evlannikova, Svyatoslav Ushakov
Skuespillere: Anna Bolshova, Elena Yakovleva, Evgeniy Mironov, Sergey Garmash
Spilletid: 85 min
Land: Russia
Sprog: Russian
IMDb-karakter: 5.1

Beskrivelse: Cirkushunden Belka bliver væk i Moskva i 1950'erne, og bliver venner med Strelka, en ilter omstrejfer, og sammen tager de på et eventyr, som ender i rummet.


Se Space Dogs på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSpace Dogs havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Space Dogs ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Space Dogs herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Space Dogs er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Space Dogs stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar