Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » ‘Space Force’ får en sæson 2

‘Space Force’ får en sæson 2

14/11/2020 | Flixfilm

space force saeson 2Det er et halvt år siden, at første sæson af komedieserien ‘Space Force’ med Steve Carell, John Malkovich og Lisa Kudrow havde premiere på Netflix.

Men nu kan Netflix endelig afsløre, at serien vender tilbage med en helt ny sæson efter flere måneders spekulationer.

Det bekræfter streamingtjenesten i en pressemeddelelse.

Normalt plejer Netflix at oplyse hvorvidt serier får lov til at fortsætte, relativt kort tid efter premieren, men med ‘Space Force’ må man sige at de har trukket spændingen.

Samtidig formådede serien ikke at få den ventede opmærksomhed mens anmeldelserne generelt var middelmådige og derfor så det længe sort ud for Steve Carell og co.

Artiklen fortsætter under annoncen

I ‘Space Force’ arbejder en firestjernet general modstræbende sammen med en excentrisk videnskabsmand om at gøre det amerikanske militærs nyeste afdeling, Rumvåbnet, klar til start.

Serien er baseret på udtalelser fra Donald Trump oprettelsen som i 2018 foreslog oprettelsen af en ny militærenhed kaldet “Space Force”, som skulle varetage militæroperationer i det ydre rum.

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'Rebel Moon — Part Two: The Scargiver'

‘Space Force’ modtog som nævnt blandede anmeldelser og her på Flixfilm kunne vi heller ikke kvittere med mere end tre stjerner.

“Carell’s ‘Space Force’ besidder alle de rigtige ingredienser, men ender desværre som en fejlslagen mission. Der er dog enkelte højdepunkter, og det er en sand fornøjelse at se John Malkovich slå sig løs,” lød det i anmeldelsen, som kan læses her: Anmeldelse: ‘Space Force’ – sæson 1.

‘Space Force’ er skabt af Steve Carell, Greg Daniels og Howard Klein, der ligeledes var blandt hovedkræfterne på den Emmy-vindende ‘The Office’.

Se ‘Space Force‘ på Netflix Danmark.
Skriv kommentar