Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Space Force

Space Force

29/05/2020 | Flixfilm

Se Space Force på Netflix

Indspilningsår: 2020–
Genre: Comedy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Steve Carell, John Malkovich, Ben Schwartz, Diana Silvers
Spilletid: 30 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Beskrivelse: En firestjernet general arbejder modstræbende sammen med en excentrisk videnskabsmand om at gøre det amerikanske militærs nyeste afdeling, Rumvåbnet, klar til start.


Se Space Force på Netflix

Anmeldelse: Space Force - sæson 1

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Space Force (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 29. maj, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Space Force (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Space Force:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Space Force er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Space Force (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar