Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Space Force

Space Force

18/02/2022 | Flixfilm

Space Force på Netflix

Produktionsår: 2020–2022
Genre: Comedy
Instruktion: N/A
Skuespillere: Steve Carell, John Malkovich, Ben Schwartz
Spilletid: 30 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Handling: En firestjernet general arbejder modstræbende sammen med en excentrisk videnskabsmand om at gøre det amerikanske militærs nyeste afdeling, Rumvåbnet, klar til start.Se Space Force på Netflix
Anmeldelse: Space Force - sæson 1

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Space Force (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 18. februar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Space Force på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Space Force (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Space Force (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Space Force, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Space Force er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar