Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Space Jam

Space Jam

01/01/2020 | Flixfilm

Se Space Jam på Netflix

Produktionsår: 1996
Genre: Animation, Adventure, Comedy
Instruktion: Joe Pytka
Skuespillere: Michael Jordan, Wayne Knight, Theresa Randle
Spilletid: 88 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Handling: Basketballstjernen Michael Jordan dribler ind på skærmen med Snurre Snup og hans venner i denne blanding af almindelige filmoptagelser og animation.

Space Jam havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Space Jam på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Space Jam ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Space Jam stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Space Jam, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Space Jam er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar