Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Space Jam

Space Jam

01/01/2020 | Flixfilm

Se Space Jam på Netflix

Indspilningsår: 1996
Genre: Animation, Adventure, Comedy, Family, Fantasy, Sci-Fi, Sport
Instruktør: Joe Pytka
Skuespillere: Michael Jordan, Wayne Knight, Theresa Randle, Manner Washington
Spilletid: 88 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Beskrivelse: Basketballstjernen Michael Jordan dribler ind på skærmen med Snurre Snup og hans venner i denne blanding af almindelige filmoptagelser og animation.


Se Space Jam på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Space Jam havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Space Jam ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Space Jam:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Space Jam er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Space Jam stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar