Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Space Jungle

Space Jungle

01/12/2019 | Flixfilm

Se Space Jungle på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Fire bittesmå rumvæsener strander med et defekt rumskib på Jorden, hvor de kommer på et (mærkeligt og farligt) eventyr, som de aldrig havde forestillet sig.


Se Space Jungle på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Space Jungle (Fire små rumvæsener) (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Space Jungle (Fire små rumvæsener) (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Space Jungle:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Space Jungle (Fire små rumvæsener) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Space Jungle (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar