Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Space Jungle

Space Jungle

01/12/2019 | Flixfilm

Space Jungle på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Fire bittesmå rumvæsener strander med et defekt rumskib på Jorden, hvor de kommer på et (mærkeligt og farligt) eventyr, som de aldrig havde forestillet sig.

Space Jungle (Fire små rumvæsener) (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Space Jungle på YouTube.Se Space Jungle på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Space Jungle (Fire små rumvæsener) (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Space Jungle (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Space Jungle, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Space Jungle (Fire små rumvæsener) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar