Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Space Sweepers

Space Sweepers

05/02/2021 | Flixfilm

Space Sweepers på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Action, Adventure, Drama
Instruktion: Sung-hee Jo
Skuespillere: Song Joong-ki, Kim Tae-ri, Jin Seon-kyu
Spilletid: 136 min
Land: South Korea
Sprog: Korean, English, Spanish, Danish, French, German, Russian, Chinese, Arabic, Filipino, Mandarin
IMDb-karakter: 6.5

Handling: Fire outsidere, der jagter rumaffald og vidtløftige drømme i år 2092, afslører sprængfarlige hemmeligheder, da de forsøger at sælge en blåøjet humanoide.

Space Sweepers havde premiere på Netflix Danmark den 5. februar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Space Sweepers på YouTube.Se Space Sweepers på Netflix
Anmeldelse: Space Sweepers

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Space Sweepers ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Space Sweepers stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Space Sweepers, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Space Sweepers er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar