Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Space Warriors

Space Warriors

15/04/2014 | Flixfilm

Se Space Warriors på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Adventure, Family
Instruktør: Sean McNamara
Skuespillere: Thomas Horn, Josh Lucas, Mira Sorvino, Dermot Mulroney
Spilletid: 93 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.5

Beskrivelse: Seks intelligente teenagere, som deltager på en rumsommerskole, slår sig sammen om at løse en krise om bord på den internationale rumstation.


Se Space Warriors på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSpace Warriors havde premiere på Netflix Danmark den 15. april, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Space Warriors ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Space Warriors herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Space Warriors er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Space Warriors stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar