Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Spaceballs

Spaceballs

22/01/2015 | Flixfilm

Spaceballs på Netflix

Produktionsår: 1987
Genre: Adventure, Comedy, Sci-Fi
Instruktion: Mel Brooks
Skuespillere: Mel Brooks, John Candy, Rick Moranis
Spilletid: 96 min
Land: United States
Sprog: English, German
IMDb-karakter: 7.1

Handling: I denne parodi på Star Wars-trilogien udtænker den onde Dark Helmet en plan til at bortføre Prinsesse Vespa og stjæle hendes planets luft.

Spaceballs havde premiere på Netflix Danmark den 22. januar, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Spaceballs på YouTube.Se Spaceballs på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Spaceballs ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Spaceballs stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Spaceballs, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Spaceballs er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar