Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Spaced Out

Spaced Out

20/08/2022 | Flixfilm

Spaced Out på Netflix

Produktionsår: 1979
Genre: Comedy, Sci-Fi
Instruktion: Norman J. Warren
Skuespillere: Barry Stokes, Tony Maiden, Glory Annen
Spilletid: 84 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.4

Handling: Rumvæsner styrter ned på Jorden i deres fragtskib og frydes ved at udforske nuancerne i den menneskelige seksualitet i denne pikante, low-budget sci-fi-farce.

Spaced Out havde premiere på Netflix Danmark den 20. august, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Spaced Out på YouTube.Se Spaced Out på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Spaced Out ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Spaced Out stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Spaced Out, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Spaced Out er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar