Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Spanglish

Spanglish

15/06/2014 | Flixfilm

Se Spanglish på Netflix

Indspilningsår: 2004
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: James L. Brooks
Skuespillere: Adam Sandler, Téa Leoni, Paz Vega, Cloris Leachman
Spilletid: 131 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 6.4

Beskrivelse: Da en rig familie i L.A. ansætter en smuk husholderske fra Mexico, bliver deres liv vendt på hovedet på de mest utrolige måder i denne komedie om kodeks og kaos.


Se Spanglish på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSpanglish havde premiere på Netflix Danmark den 15. juni, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Spanglish ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Spanglish herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Spanglish er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Spanglish stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar