Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Spanglish

Spanglish

16/12/2021 | Flixfilm

Se Spanglish på Netflix

Produktionsår: 2004
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktion: James L. Brooks
Skuespillere: Adam Sandler, Téa Leoni, Paz Vega
Spilletid: 131 min
Land: United States
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 6.4

Handling: Da en rig familie i L.A. ansætter en smuk husholderske fra Mexico, bliver deres liv vendt på hovedet på de mest utrolige måder i denne komedie om kodeks og kaos.

Spanglish havde premiere på Netflix Danmark den 16. december, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Spanglish på YouTube.Se Spanglish på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Spanglish ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Spanglish stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Spanglish, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Spanglish er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar