Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Spanien, Portugal og Italien kan snart se Netflix

Spanien, Portugal og Italien kan snart se Netflix

10/06/2015 | Flixfilm

netflix logo2Til oktober åbner Netflix deres streaming-service i yderligere tre euorpæiske lande og fortsætter dermed ekspansionen. Målet er at være tilgængelig i alt 200 lande ved udgangen af 2016.

Med adgang til Netflix får de tre lande Spanien, Portugal og Italien dermed mulighed for at se tusindvis af film og serier når de vil og hvor de vil. Efter ekspansionen vil streamingtjenesten være tilgængelig i alle større lande i Vesteuropa.

Udvalget vil naturligvis omfatter alle de originale serier fra Netflix som House of Cards, Daredevil, Orange is the New Black, Arrested Development, Marco Polo og Sense8. Herudover kan medlemmerne også se frem til flere originale film, som får premiere over de næste par år. Beasts of No Nation, Crouching Tiger, Hidden Dragon The Green Legend, Jadotville og The Ridiculous 6 er alle film som får eksklusiv premiere på Netflix.

LÆS OGSÅ   Netflix frigiver ny teaser til Guillermo Del Toros 'Pinocchio'

Selvom det umiddelbart ikke har interesse for os danskere hvorvidt spaniere og italienerne har adgang til Netflix, så har det alligevel lidt betydning, da åbningen af streamingtjenesten også betyder at danske turister og rejsende vil kunne se Netflix i de pågældende lande. Man kan nemlig kun se Netflix i de lande hvor streaming-servicen er officielt tilgængelig. Man kan dermed tage sit danske Netflix-abonnement med til udlandet fra oktober til lande som Portugal, Spanien og Italien.

Artiklen fortsætter under annoncenSkriv kommentar