Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Spanish Affair 2

Spanish Affair 2

01/11/2016 | Ingen kommentarer

Se Spanish Affair 2 på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Spansk provinsmentalitet kommer i søgelyset, da en mand fra Baskerlandet drager ud på en mission for at forhindre sin datter i at gifte sig med en catalonier.


Se Spanish Affair 2 på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Spanish Affair 2 havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Spanish Affair 2 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Spanish Affair 2 herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Spanish Affair 2 er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Spanish Affair 2 stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar