Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Spansk Netflix-serie mere populær end ‘Tiger King’

Spansk Netflix-serie mere populær end ‘Tiger King’

22/04/2020 | Flixfilm

money heist tiger king netflixForleden kunne streamingtjenesten Netflix annoncere, at de har haft et rekordkvartal i årets første tre måneder.

Næsten 16 millioner nye abonnenter valgte, at tilmelde sig Netflix, der blev godt hjulpet af coronakrisen, som har tvunget folk til at opretholde sig indendøre.

Foruden medlemstal løftede Netflix også sløret for en række seertal.

Der er ingen tvivl om at ‘Tiger King: Murder, Mayhem and Madness‘ har været blandt de mest populære titler den seneste tid.

Den vanvittige dokumentarserie har længe ligget nummer et som den mest streamede titel i Danmark og man har nærmeste ikke kunne surfe på internettet uden at en artikel eller meme fra den hovedrystende serie er dukket op.

Artiklen fortsætter under annoncen

Mere end 64 millioner husstande har set ‘Tiger King’, der følger Joseph Maldonado-Passage, aka “Joe Exotic”, som drev en tiger-zoo i Oklahoma, men som nu sidder fængslet i 22 år for at have hyret en lejemorder til at ordne dyrerettighedsforkæmperen Carole Baskin.

Mere overraskende er det dog, at ‘Tiger King’ til trods for den store opmærksomhed må se sig slået som den meste sete serie af en spansk Netflix-serie.

LÆS OGSÅ:   Nye film og serier på Netflix (Uge 28 – 2024)

Der er tale om fjerde sæson af ‘Money Heist‘ aka ‘La Casa De Papel‘ aka ‘Papirhuset‘, som i løbet af de første 30 dage på streamingtjenesten er blevet set af mere end 65 millioner husstande.

Serien, der handler om en gruppe kriminelle, der låser sig inde i den spanske nationalbank med det mål at trykke 2,8 milliarder euro, og dermed begå det største bankrøveri nogensinde, har alle dage været blandt de mest populære serier og den absolut mest sete internationale (ikke-engelsksproget) serie på Netflix.

Netflix har 183 millioner betalende kunder over hele verden, fremgår det af seneste regnskab.
Skriv kommentar