Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Spark: A Burning Man Story

Spark: A Burning Man Story

01/08/2014 | Flixfilm

Se Spark: A Burning Man Story på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Documentary, Action, Biography, Drama
Instruktør: Steve Brown, Jessie Deeter
Skuespillere: Harley K. Dubois, Marian Goodell, Larry Harvey, John Law
Spilletid: 90 min
Land: USA, New Zealand, South Africa, UK, Lithuania
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Handling: En gruppe festglade mennesker deler deres passion for Nevadas årlige Burning Man-festival, der er en kunstnerisk og løssluppen ugelang fest i ørkenen.

Spark: A Burning Man Story havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Spark: A Burning Man Story på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Spark: A Burning Man Story ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Spark: A Burning Man Story stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Spark: A Burning Man Story, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Spark: A Burning Man Story er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar