Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Spark

01/10/2018 | Flixfilm

Se Spark på Netflix

Indspilningsår: 1998
Genre: Drama, Thriller
Instruktør: Garret Williams
Skuespillere: Terrence Howard, Nicole Ari Parker, Brendan Sexton III, Sandra Ellis Lafferty
Spilletid: 103 min
Land: USA
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 5.5

Handling: Da hans hjemplanet bliver sprængt i luften, tager aben Spark og hans venner på en intergalaktisk søgen for at få hævn over den onde General Zhong.

Spark havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Spark på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Spark ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Spark stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Spark, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Spark er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar