Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Spark

01/10/2018 | Flixfilm

Se Spark på Netflix

Indspilningsår: 1998
Genre: Drama, Thriller
Instruktør: Garret Williams
Skuespillere: Terrence Howard, Nicole Ari Parker, Brendan Sexton III, Sandra Ellis Lafferty
Spilletid: 103 min
Land: USA
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 5.5

Beskrivelse: Da hans hjemplanet bliver sprængt i luften, tager aben Spark og hans venner på en intergalaktisk søgen for at få hævn over den onde General Zhong.


Se Spark på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSpark havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Spark ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Spark herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Spark er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Spark stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar