Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sparking Joy With Marie Kondo

Sparking Joy With Marie Kondo

31/08/2021 | Flixfilm

Sparking Joy With Marie Kondo på Netflix

Produktionsår: 2021–
Genre: Reality-TV
Instruktion: N/A
Skuespillere: Marie Kondo
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English, Japanese
IMDb-karakter: 6.3

Handling: I denne realityserie giver Marie Kondo folk, der har problemer med at skabe balance mellem arbejde og privatliv, herlige oprydningstips og fortæller om sig selv.

Sparking Joy With Marie Kondo (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 31. august, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Sparking Joy With Marie Kondo på YouTube.Se Sparking Joy With Marie Kondo på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Sparking Joy With Marie Kondo (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sparking Joy With Marie Kondo (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Sparking Joy With Marie Kondo, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Sparking Joy With Marie Kondo er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar